top of page

Missió i visió:

La nostra missió en el món del lleure es oferir unes colònies d’estiu innovadores i inclusives per joves des dels 12 fins als 16 anys.

A la vegada també oferim la possibilitat de que monitors i monitores en pràctiques puguin aprendre amb nosaltres.

La visió que tenim és la d’una cultura local que ens permeti donar un valor al nostre entorn més proper, aprofitant i coneixent els recursos que tenim a l’abast en la nostra quotidianitat i donant a conèixer la xarxa de persones i agrupacions existent a la nostra societat, fomentant la participació en la realitat que ens envolta.

L’equip humà:

Totes les persones que formem part de l’equip humà de les colònies d’estiu tenim titulació en el món del lleure o estudis universitaris en el camp de l’educació i/o l’àmbit psicosocial. Tots i totes compartim la visió i els valors que fomentem i sempre estan en procés de creixement per esdevenir innovadors i potenciar al màxim la creativitat i la il·lusió per crear i oferir unes activitat d’estiu estimulants i que els joves visquin un estiu divertit i inoblidable. 

Organització:

Totes les nostres activitats són renovades cada any per l’equip de monitors i monitores. Treballem a partir d’un centre d’interès que guia totes les accions que programem durant l’any. Adaptem les activitats a l’entorn de la casa de colònies i  adreçades al públic més jove i exigent, per tal d’aprendre i educar en valors d’una manera dinàmica i lúdica.

Durant l’estada a la casa de colònies també ens organitzem amb equips de treball per dur a terme les diferents tasques de la casa que realitzem conjuntament monitors/es i joves.

Tots i totes els que formem part de l’equip de les activitats d’estiu som essencials per tirar endavant els nostres projectes, però també ho són tots aquells joves i famílies que confien amb nosaltres, ja que sense ells i elles tot això no seria possible.

Ens organitzem a partir d’un equip autogestionat amb una partició horitzontal, participativa i multidisciplinar dividida en comissions de treball on totes les peces són clau per la creació i consecució del projecte de lleure educatiu. 

bottom of page