top of page

Missió i visió: 


La nostra missió en el món del lleure es oferir unes activitats d’estiu innovadores i inclusives per nens i nenes des dels 2 fins als 12 anys. 
A la vegada també oferim la possibilitat de que monitors i monitores en pràctiques puguin aprendre amb nosaltres. 


La visió que tenim és la d’una cultura local i arrelada a la ciutat  que ens permeti donar un valor al nostre entorn més proper, aprofitar i conèixer els recursos que tenim a l’abast en la nostra quotidianitat i donar a conèixer la xarxa de persones i agrupacions existent a la nostra societat, fomentant la participació en la realitat que ens envolta. 

L’equip humà: 


Totes les persones que formem part de l’equip humà del Casal d’Estiu tenim titulació en el món del lleure o estudis universitaris en el camp de l’educació i/o l’àmbit psicosocial. Tots i totes compartim la visió i els valors que fomentem i sempre estan en procés de creixement per esdevenir innovadors i potenciar al màxim la creativitat i la il·lusió per crear i oferir unes activitat d’estiu estimulants i que els infants visquin un estiu divertit i inoblidable.  

 

Organització:


Totes les nostres activitats són renovades cada any per l’equip de monitors i monitores. Treballem a partir d’un centre d’interès que guia totes les accions que programem durant l’any. Adaptem cada activitat a cada grup d’infants diferenciats per edats, així doncs comptem amb 4 grups: minis (2 a 4 anys), petits (5 a 7 anys), mitjans (8 a 10 anys) i grans (10 a 12 anys). 


Tots i totes els que formem part de l’equip de les activitats d’estiu som essencials per tirar endavant els nostres projectes, però també ho són tots aquells infants i famílies que confien amb nosaltres, ja que sense ells i elles tot això no seria possible. 


Ens organitzem a partir d’un equip autogestionat amb una partició horitzontal, participativa i multidisciplinar on totes les peces són clau per la creació i consecució del projecte de lleure educatiu. 

bottom of page